Eho
------------
Më duhen hije dhe një bimë, 
në një dhomë
më duhen sytë dhe një flutur, 
në një det të zi

Në anën tjetër të gjithë janë të lumtur
ato në shpirt vallzojnë, 
Në mendje zemrat nuk rrahin, 
heshtja vjen dhe të merr
ajo vjen

Më duhet një këngë si një plaf, 
në një tendë
dhe më duhet një zjarr në këtë qiell, 
të ledhatoj

Ato rrjedhin, 
rrjedhin me lumin në pafundësi

Fytyra që treten në mua, 
f ytyra që s’duken kaherë

Më duhen prekjet që flasin 
me shikim
dhe duhen drita në këtë mal, 
t’më përsëriten
më duhet kjo këngë e pakënduar, 
me fjalë të krisura
më duhet një oqean, me eho, 
eho

Ato rrjedhin, 
rrjedhin me lumin në pafundësi
Këndon : Asgjë Sikur Dielli
Albumi : Ndodhemi
Editor :
U incizua në :
Producent :
Producent muzikor :
Fotografitë :
Dizajni :
Menagjer :
Shtypi :
Viti : 2005
Intamza: http://www.asgjesikurdielli.com