Du
------------
DU

Të rrëshqas mbi vetminë tënde

DU

Të vrapoj dhe t’arrij e ndjersitur mbi pirgun e trurit tënd
E aty ne maje të bërtas 
Krejt fjalët e ndyta që i kputa gjat rrugës sime tek ti

DU

Te Gropohem bashk me heshtjën tënde
E thjesht o thjesht t’përqafoj nën dhe

DU 

Te rëshqas mbi vetminë tënde

DU

Të rrëshqas mbi vetminë tënde

Vrapoj 
Rrëshqas
Gropohem
Vrapoj
Bërtas
Gropohem
Rrëshqas

Teksti: Retrovizorja & Elina Duni
Muzika : Retrovizorja
Këndon : Retrovizorja
Albumi : Lakuriq
Editor :
U incizua në : Init Records - Ilir Osmani, Prishtine
Producent : Retroviozjra & Iliros
Producent muzikor :
Fotografitë : Retrovizorja
Dizajni :
Menagjer :
Shtypi :
Viti : 2004
Intamza: http://www.retrovizorja.com