Dikush...
----------
Dëgjoj zëra në kokën time pa rend
S'mund t'kuptoj gjë nga kjo zhurmë 
këtë herë,

Qëndroj vetëm në dhomën time i ulur,
dikë e dëgjoj
Një i çmendur në kokën time sillet dhe flet,
por unë nuk jam ai

Ne do t'humbim mbi re
Ne s'do t'flasim këtë herë

Shetis rrugës si viktimë e habitur dhe pyes
kend e kam pranë
Më vjen në moment dhe s'kërkoj ndihmë
nga 'kush
Unë mund të mendoj vetëm

Ne do t'humbim mbi re
Ne s'do t'flasim këtë herë
Këndon : Asgjë Sikur Dielli
Albumi : 1
Editor :
U incizua në :
Producent :
Producent muzikor :
Fotografitë :
Dizajni :
Menagjer :
Shtypi :
Viti : 1999
Intamza: http://www.asgjesikurdielli.com