Stampa:Derdhëm gjak e hodhëm rrënjë

Derdhëm gjak e hodhëm rrënjë
----------------------------
Sa dëgjuam zërin e lirisë 
brofëm ne dhe terrin çamë me armë 
toka ime, dashuria jonë 
për ty në gjak u lamë 
në kup të qiellit shkrepëtiu zëri yt 
si zë vullkani që shpërrten nga 
gjiri yt i thellë 
...
Teksti : Xhevahir Spahiu
Orkestrimi : ?
Muzika : Kujtim Laro
Këndon : Ema Qazimi; -> Thëllënxa Akcani