Bunker
--------
S’mund të ndërroj, 
kështu t’kuptoj
dhe nuk kam shkas, 
ka kohë kështu flas

Duket njëjtë andej 
ky moment këndej
kjo s’do t’rrënoj, 
asgjë s’gaboj

S’do t’thotë që jemi një
s’do t’thotë që s’jemi një
vetëm se kështu ndjehemi
nëse nuk rrëfehemi

Injorim dhe mohim
‘72 nuk ka kuptim
kjo është sprovë 
dhe do të ndodhë

Nuk ka më drojë
Këndon : Asgjë Sikur Dielli
Albumi : Ndodhemi
Editor :
U incizua në :
Producent :
Producent muzikor :
Fotografitë :
Dizajni :
Menagjer :
Shtypi :
Viti : 2005
Intamza: http://www.asgjesikurdielli.com