Baballarët
---------
Nëpër vite, baballarë, shohim ne lirinë, 
Nëpër këngë, nëpër valle, ndezen trimerinë, 
Luftrat një nga një, kurrë s'iu ndanë, 
Ndaj u thinjët para kohe baballarë... 
Dhe ne na rritet në një kohe kur s'ishte tharë loti, 
Kur toka ende kishte plagë nga lufta dhe baroti. 
Dhe prapë ne sytë shohim forcën, trimërinë nga ju gëzojmë, 
Ne sot të lirë Shqiperinë me ju gëzojmë, o baballarë 
Teksti : ?
Orkestrimi : ?
Muzika : ?
Këndon : Ema Qazimi

YT:http://www.youtube.com/watch?v=82w_5PPMliU