Amulli - II Rrugë
------------------
Mu duk se lëvize, hetova se ti je unë
Kjo më ndihmoi të kuptoj se jemi diku

Kujdes arritëm këtu duhet mund
Ky mur do të lëkundet dhe do të humb

Mendova çdo gjë do të rrjedhë nga këtu
Ashtu si mua të duket trokitëm shumë

Dhe kështu pa ndalë dëgjoj se kam humb
Si duket s'gabova ti ende je në gjumë

Si ti askund, 
Ashtu si flet bërtet në çdo skutë
Si ti as unë
Më thuaj pse kjo rrugë kështu merr fund

Këndon : Asgjë Sikur Dielli
Albumi : 1
Editor :
U incizua në :
Producent :
Producent muzikor :
Fotografitë :
Dizajni :
Menagjer :
Shtypi :
Viti : 1999
Intamza: http://www.asgjesikurdielli.com