Dallime mes rishikimeve të "Stampa:Rafte"

852 bytes added ,  15 vjet më parë
ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
<noinclude>Per te lehtesuar punen me stampa kam bere ndarjen e kesa stampe ne pjese perberese keshtu qe me leht do e keni te e redaktoni dhe te i shtoni temat.
<div style="background-color:#cbd7f9; border:1px solid #aaaaaa; text-indent: 1em;">'''Rafte'''</div>
 
Duke klikuar më poshtë në një nga nyjet ju mund direkt të redaktoi temën përkatëse.
 
Këtë faqe duhet redaktuar vetëm nëse keni për të shtuar një temë apo për të ri dizajnuar raftin.
 
* [http://sq.wikibooks.org/w/index.php?title=Stampa:Rafte/shkencat_natyrore_dhe_teknologji&action=edit Rafte/shkencat natyrore dhe teknologji] - '''Shkencat Natyrore dhe Teknologjia'''
* [http://sq.wikibooks.org/w/index.php?title=Stampa:Rafte/kultura_dhe_arti&action=edit Rafte/kultura dhe arti] - '''Kultura dhe Arti'''
* [http://sq.wikibooks.org/w/index.php?title=Stampa:Rafte/shkencat_shoqërore_dhe_popujt&action=edit Rafte/shkencat shoqërore dhe popujt] - '''Shkencat shoqërore dhe popujt'''
* [http://sq.wikibooks.org/w/index.php?title=Stampa:Rafte/jeta_dhe_stili&action=edit Rafte/jeta dhe stili] - '''Jeta dhe Stili'''
* [http://sq.wikibooks.org/w/index.php?title=Stampa:Rafte/argëtim&action=edit Rafte/argëtim] - '''Argëtim'''
* [http://sq.wikibooks.org/w/index.php?title=Stampa:Rafte/religjion&action=edit Rafte/religjion] - '''Libra Fetar'''
 
Më poshtë e keni se si duket projekti i rafteve në faqen kryesore.
 
----<br></noinclude><div style="background-color:#cbd7f9; border:1px solid #aaaaaa; text-indent: 1em;">'''Rafte'''</div>
<div style="border:1px solid #8898bf; border-top:0px solid white; padding:5px 5px 0 5px; margin-bottom:1em;">
<!-- ---------------------------------------------------------------------------------------- -->
{| width=100% style="font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:95%; background-color:#ffffff;
| width=1%| [[Figura:P physics.png|50px|Shkencat Natyrore dhe Teknologjia]]
| width=46% style="border-bottom:1px dashed #aaaaaa;" | '''Shkencat{{Rafte/shkencat Natyrorenatyrore dhe Teknologjia<br/>teknologji}}
*[[Java Scripts Libri]]
| width=1%| [[Figura:P art.png|50px|Kultura dhe Arti]]
| width=48% style="border-bottom:1px dashed #aaaaaa;" | '''Kultura{{Rafte/kultura dhe Arti'''<br/> arti}}
[[Kur'ani]] - [[Hadithe]] - [[Libri i namazit]] - [[Rreth përhapjes së Islamit ndër shqiptarët]] - [[Mrekullitë e Kur'anit]] - [[Parashikimet e Gjoni të Jerusalemit]] - [[Ymer Agë Ulqini]] - [[Bagëti e Bujqësi]] - [[Poezi të Shpend Sallaku]] - [[Bibla]]
|-
| width=1%| [[Figura:P countries.png|50px|Shkencat Shoqërore dhe popujt]]
| width=48% |style="border-bottom:1px dashed '''Shkencat#aaaaaa;" |{{Rafte/shkencat shoqërore dhe popujt'''<br/>}}
[[Ilirët]] - [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës]] - [[Kushtetuta e Kaçanikut]] - [[Origjina e fjalës Kosovë]] - [[Ahmet Delia]] - [[Autorët antikë për Ilirët]] - [[Medvegja në ditët tona]] - [[Enciklopeditë e huaja për Shqiptarët]] - [[Barcoleta]] - [[Shqiptarët]]
| [[Figura:P culture.png|50px|Jeta dhe Stili]]
| width=48% style="border-bottom:1px dashed #aaaaaa;" |{{Rafte/jeta dhe stili}}
|'''Jeta dhe Stili'''<br/>
[[Wiki kuzhina]] - [[Fantazmat e një epoke të mërzitshme]]
|-
| width=1%| [[Figura:P countries.png|50px|Shkencat Shoqërore dhe popujt]]
| width=48% |{{Rafte/argëtim}}
| [[Figura:P culture.png|50px|Jeta dhe Stili]]
| {{Rafte/religjion}}
|}
</div></div>[[category:stampa]]
2.824

edits