Dallime mes rishikimeve të "Suretu En Nisaë"

ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
|-
!colspan=6|[[Kur'ani|INDEKSI KUR'ANORË]] ||colspan=24|
{{shtypi|10}}
|-
!colspan=2|'''Ajeti:''' ||colspan=28| {{PAGENAME}}
|[[#151.|151.]] ||[[#152.|152.]] ||[[#153.|153.]] ||[[#154.|154.]] ||[[#155.|155.]] ||[[#156.|156.]] ||[[#157.|157.]] ||[[#158.|158.]] ||[[#159.|159.]] ||[[#160.|160.]] ||[[#161.|161.]] ||[[#162.|162.]] ||[[#163.|163.]] ||[[#164.|164.]] ||[[#165.|165.]] ||[[#166.|166.]] ||[[#167.|167.]] ||[[#168.|168.]] ||[[#169.|169.]] ||[[#170.|170.]] ||[[#171.|171.]] ||[[#172.|172.]] ||[[#173.|173.]] ||[[#174.|174.]] ||[[#175.|175.]] ||[[#176.|176.]]
|}
{{shtypi|10}}
<p align="justify">'''Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!&nbsp;''' </p>
=====1.=====
{|align="right"
|-
|
[[figura:Kur'an 77.png|240px|thumb|Faqja e pesëdhjetë e [[Kur'ani]]t.]]
[[figura:Kur'an 78.png|240px|thumb|Faqja e pesëdhjetë e [[Kur'ani]]t.]]
[[figura:Kur'an 105.png|240px|thumb|Faqja e pesëdhjetë e [[Kur'ani]]t.]]
[[figura:Kur'an 106.png|240px|thumb|Faqja e pesëdhjetë e [[Kur'ani]]t.]]
|}
 
[[/1|O ju njerëz! Kinie frikë Zotin tuaj që ju ka krijuar prej një veteje (njeriu) dhe nga ajo krijoi palën (shoqën) e saj, e prej atyre dyve u shtuan burrra shumë e gra. Dhe kinie frikë All-llahun që me emrin e Tij përbetoheni, ruajeni farefisin (akraballëkun), se All-llahu është mbikëqyrës mbi ju.]]
 
2.824

edits