Tokajon/Njeri e kufi/3: Dallime mes rishikimesh

Rreshti 32:
=====Po?=====
{{dygishta}} Po, Po është lumë!? Lumi Po gjarpëron në Itali, në rrafshnaltën Po dhe Lombardi në jug të Alpeve.
=====Cili është shetishteti i mijramijëra liqeneve?=====
{{dygishta}} Finlanda. Shteti në veri të Evropës në gjirin e vetë ka rreth 60 000 liqe. Buza e tokës amë të Finlandës pengohet nga lagia e ujit të detit jo për shkak të akullit, por për shkak të mijëra ujdhesave dhe siujdhesave para saj.
 
| valign="top" width="300px" bgcolor=#ABCDEF|
<center>
10.849

edits