Dallime mes rishikimeve të "Tokajon/Ujë e lumë/3"

No edit summary
|
=====Si studiohet përfundi detit?=====
{{dygishta}}Studimi i nën detit dhe nën oqeanit, mund të bëhet në disa metoda. Kështu janë të njohura metoda e Ehos - tingull i lësuar nga anijet, metoda e zbirimit si dhe metoda e zhytjes. Kuptohet që këto studime janë të kushtueshme. Për shembull, për metodën e zhytjes duhet të përdoren barka zhytëse që ne zakonisht i quajmë nëndetëse.
 
=====Çka është lumi?=====
 
10.849

edits