Kërkime MIME

Kjo faqe lejon kërkimin e skedave sipas llojit MIME. Kërkimi duhet të jetë i llojit: contenttype/subtype ose contentzype/*, p.sh. image/jpeg.

Showing below up to 10 results in range #1 to #10.

Shikoni (50 më parë | 50 më pas) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. (shkarkim) =Sh.B.pdf . . 1.240 × 1.753 . . 100 KB . . Koka11 . . 22 shkurt 2014 18:09
  2. (shkarkim) Algoritmet.pdf . . 1.275 × 1.650 . . 328 KB . . Koka11 . . 21 shkurt 2014 17:07
  3. (shkarkim) BAZAT E TE DHENAVE.PDF . . 1.275 × 1.650 . . 5,79 MB . . Koka11 . . 28 tetor 2013 15:20
  4. (shkarkim) Begzad Baliu. Onomastike dhe identitet paust.pdf . . 874 × 1.240 . . 1,3 MB . . Koka11 . . 21 shkurt 2014 17:09
  5. (shkarkim) Index-karadaku41-51.pdf . . 809 × 1.193 . . 1,49 MB . . Koka11 . . 21 shkurt 2014 17:15
  6. (shkarkim) Informatikë.pdf . . 1.240 × 1.753 . . 97 KB . . Koka11 . . 21 shkurt 2014 17:11
  7. (shkarkim) Lumi qe rrjedh drejt burimit.pdf . . 738 × 1.240 . . 327 KB . . Liria~sqwikibooks . . 17 korrik 2008 20:01
  8. (shkarkim) Matematika 8.pdf . . 1.275 × 1.650 . . 723 KB . . Koka11 . . 21 shkurt 2014 21:19
  9. (shkarkim) Monografia-komplet-te-gjitha-kapitujt-nga-I--deri-IX.pdf . . 1.240 × 1.754 . . 7,7 MB . . Koka11 . . 21 shkurt 2014 17:21
  10. (shkarkim) Taksonomia e Bloom it.pdf . . 1.120 × 1.495 . . 305 KB . . Koka11 . . 21 shkurt 2014 17:47

Shikoni (50 më parë | 50 më pas) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).