Pepili/1200 tekste këngësh shqipe të muzikës popullore dhe argëtuese/9

II. TË SHQIPËRISË SË MESME 97

1 Manushaqja e lulja e shqerrës 99
2 Moj dashnore 99
3 Çeli molla e shartu’me 100
4 Ç’na ka zanë kjo dashunia 100
5 Për midis pazarit t’Durrësit 101
6 Për midis pazarit t’Durrësit (2) 102
7 Shoqet tua moshatare 102
8 Kur dole në lamë 103
9 Se shkon skifteri 103
10 Jalla u shemsh Kalaja e Durrësit 104
11 Ç’mjellë ashtu, moj ç’mjellë ashtu 104
12 Hije e bukur të ka ra 105
13 Dy të bukra në një degë 105
14 Knon bilbili në behar 106
15 Fustani me pika 107
16 Dy çuna që ka Tirona 108
17 Hajde, hajde mre Rrem Demneri 109
18 Iku goca më la vetëm 110
19 Ç’asht ma e bukur në këtë botë 111
20 Hajde malenake 111
21 Moj fëllënz moj mitare 112
22 Të betohem tuj t’u lutun 112
23 Disa herë më shkon ndërmend 113
24 K’non bilbili te qershia 114
25 Çohi djema shaloni atin 114
26 Në zabel të erdha 115
27 U hutova prej shikimit 115
28 M’vune kambën pa të drejtë 116
29 Qysh se t’pashë moj tuj kalu’ 117
30 Una ty moj të kam dashtë 118
31 Rrallë kam pa këso bukurie 119
32 Fol njëher’ moj shtat selvi 119
33 Ç’më shikon me buzë në gaz 120
34 A ke qenë ndojher’ e re 120
35 Dy të bukura janë bari 121
36 Balluket e tua 121
37 Ma jep dorën 122
38 Një ditë më del 123
39 Fryni era, u çel taraba 124

< 8
faqe
- 9 -

10 >