Pepili/1200 tekste këngësh shqipe të muzikës popullore dhe argëtuese/6

I. Gjakovare 11

1 Këngë për Gjakovën 13
2 Do t’ja marr nji ashikishte 14
3 Po t’përbej pashë Perëndinë 15
4 Dashuni nji herë më gëzove 16
5 Shikjo vehten, dima hallin 17
6 A t’kam thanë moj pupulake 17
7 Lulja prej lules ban ferk 18
8 Nëpër kafez more bylbyl 18
9 Me pak bejte moj du’ me t’thanë 19
10 Zot o i madh 20
11 Të shtunën mas iqinije 21
12 Zamaku i bardhë kur lul’zon 22
13 Dal e dal po na vjen behari 22
14 Krisen topat n’atë zabel 23
15 Mblidhen lulet në nji dovlet 24
16 Me vetllat si kalemi 25
17 Hala s’të ra ndër mend 26
18 Kangë për Dah Polloshkën* 27
19 Pasha sytë e mi që i kam në ballë 28
20 Për herë t’parë kur t’pashë moj Dije 29
21 Vetlla jote more djalë 30
22 M’agoi dita 30
23 Kur të pashë moj lulja e bardhë 31
24 Bash n’zeman të djelmënisë 32
25 Gonxhe çeli trandafilli 33
26 O jaran i lumi jaran (version) 33
27 Nji këllëf me ar t’a çova 34
28 Kush ma i pari bani 35
29 Tridhet ditë ka Ramazani 36

< 5
faqe
- 6 -

7 >