Pepili/1200 tekste këngësh shqipe të muzikës popullore dhe argëtuese/27

48 Të kam dashtë dhe të du’ 613
49 Në kujtime isha 613
50 Kangë gurbeti (2) 614
51 Sa të dua unë 614
52 Ti e lumtur 615
53 E si ta them 615
54 O gurbet, gurbet i zi 616
55 A do vish 617
56 E moj Mirushe ti je e para 617
57 Fryn kjo erë e lehtë 618

IX. KËNGË DASMASH 619

1 Goca në oborr 621
2 Malsorja 622
3 Unazën prej arit 622
4 Tate du fustan 623
5 Po të pyes sa vjet i ke 623
6 Lu’jmi, lu’jmi 624
7 Te guri që bon xixa 625
8 Piku mollë e kuqe 626
9 Lu’j Lirije, lu’j 626
10 Rroka mandolinën 627
11 Sa e bukur na ka dalë nusja 628
12 Vetë më the të due 628
13 Hidhet vallja 629
14 Sonte o shokë 629
15 O syni i zi 630
16 Ti ku ke moj Ajshe 631
17 Hajt ta lidhim besën 631
18 O kush po vjen 632
19 Hajde Shot-o marshalla 633
20 Zake, Zake 633
21 Jalla more çun 634
22 Mos ma pi rakinë 634
23 Vashë e bukur mos u ngut 635
24 Luej qyqek 636
25 Mi ke flokët fije fije 637
26 Sonte kemi dasëm 638
27 Ç’asht ai djal që rrin mas dere 638
28 Kënga e nuses 639

< 26
faqe
- 27 -

28 >