Pepili/1200 tekste këngësh shqipe të muzikës popullore dhe argëtuese/23

26 Këngë për Hajredin Pashën 499
27 Këngë për Ganimete Tërbeshin (2) 499
28 Këngë për Ali Pashë Tepelenën 500
29 Këngë për Avdyl Frashërin 500
V. TË SHQIPËRISË SË JUGUT 501
1 Kur më shkonje lumit goce 503
2 Njëzet e pesë gërsheta 504
3 Të rashë pas, moj, të rashë pas 504
4 Mora çiften e dola për gjah 505
5 Dil pak moj në penxhere 505
6 E ç’u këput e ra një yll 506
7 O dhëndër ku vete kështu 506
8 Leskoviku 507
9 Përse të rritë mamaja ty 507
10 Ç’u mbush mali plot me rrush 508
11 Ma ke ballin - o 508
12 Te rrapi në Mashkullorë 509
13 Janinës ç’i panë sytë 510
14 Kur m’i zbrisnje shkallët 511
15 Gjitonja 512
16 Ato gërsheta 513
17 Çupëzë, beqare moj 514
18 Dardha rrumbullake 515
19 Fustanin që të solla mbrëmë 516
20 Gushëbardha si dëbora 516
21 Qaj Maro 517
22 M’u dogj i shkreti xhan 517
23 Shkova mbrëmë 518
24 Ballukeprerë 518
25 Do marr çiften do dal për gjah 519
26 Trëndafil me dyzet fletë 520
27 Çelu trëndafil 521
28 Fëllënzat që hedhin valle 522
29 Veleshtare 523
30 Në një arë, në një lëndinë 523
31 Nën një portokalle moj 524
32 O moj dukane 525
33 Sajzez-o 526
34 Çova rrush tek buza jote 527

< 22
faqe
- 23 -

24 >