Please do not copy text from other sources, it's a copyright violation. Ah3kal (diskutimet) 9 shkurt 2016 16:17 (UTC)

Please stop copying text from other sites. Arvanitas, arbëreshë dhe patriotizmi pa… brirë is a copy of http://www.gazetadita.al/arvanitas-arbereshe-e-shqiptare-i-falen-nje-flamuri/ If you continue you will be blocked from editing. Thank you. Ah3kal (diskutimet) 1 prill 2016 08:10 (UTC)

Kjo është faqja e diskutimeve për një përdorues anonim që s’ka krijuar ende një llogari, ose i cili s’përdor të tillë. Ndaj na duhet të përdorim adresën numerike IP për identifikimin e tyre. Një adresë e tillë IP mund të jetë e përbashkët për një numër përdoruesish. Nëse jeni një përdorues anonim dhe jeni të mendimit se ju kanë ardhur mesazhe që s’ka punë me ju, ju lutemi, krijoni një llogari, ose Hyni, që të shmanget ngatërrim në të ardhmen me përdorues të tjerë anonimë.