aksioma ndahen ne 2 0aksioma dhe 12 përkufizime ku ne m,und ti lexojm dhe ti studiojmë ato aksiomat bejen pjesën ne degën e gjeografis

Faqet në kategorinë "Matematikë"

Kjo kategori ka vetëm këtë faqe.