Diskutim:Bagëti e Bujqësi

Shto një temë
There are no discussions on this page.

Bagëti e bujqësi eshte e shkruar nga Naim Feashri dhe eshte kryevepra e tij.eshte njera nga veprat me te mira ne historin e shqipetarve


shkruani se kur,ku është botuar kjo veper.--82.114.66.3 26 Shtator 2007 15:15 (UTC)


Return to "Bagëti e Bujqësi" page.