Wikibooks diskutim:Shkencat Natyrore dhe Teknologjia

Shto një temë
Active discussions

teknologjia eshte shkenc me e njohur ne bote tetova tetova

shkolla perparimiRedakto

shkolla perparimi recic e madhe ka perparuar dhe nxensit jan te edukuar mire si duhet nuk bejne si shkollat tjera...............................................................................

KA PERPARUAR SHUM SHKKOOOOLLLLAAAAAAAA FIIIIIIIILLLLLLLLOOOOOOOOOORRRRRRRRRREEEEEEEEEE PPPPPPEEEEEEEEEEEERRRPPPPPPPPPPPAARRRRRRRRIIIIIIMIIIIIIII

shkolla perparimiRedakto

shkolla perparimi recic e madhe ka perparuar dhe nxensit jan te edukuar mire si duhet nuk bejne si shkollat tjera...............................................................................

KA PERPARUAR SHUM SHKKOOOOLLLLAAAAAAAA FIIIIIIIILLLLLLLLOOOOOOOOOORRRRRRRRRREEEEEEEEEE PPPPPPEEEEEEEEEEEERRRPPPPPPPPPPPAARRRRRRRRIIIIIIMIIIIIIII

Return to the project page "Shkencat Natyrore dhe Teknologjia".