copë nga Muhamet Pirraku KULTURA KOMBËTARE SHQIPTARE DERI NË LIDHJEN E PRIZRENIT, Prishtinë 1989, në lidhje me dy hit-poezi komunikative të Pashko Vasës dhe Prenk Doçit.

Fq.437
E-mailat e tyneherit.

Mirëpo, kultin e Skendërbeut, kultin e Flamurit kombëtar dhe kultin historik në përgjithësi e ngriti (Prenk Doçi - H.Zh) shumë më lartë në poezinë Shqypnia në robni, e shkruar, sipas bindjes sonë, si reagim kundër poezisë së Pashko Vasës O moj Shqypni, së fundi si plotësim i saj.