Suretu El Fatiha, Ajeti 5 ose Kur'an 1:5 redakto

Origjinal: إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ
Shqip: Ty të adhurojmë dhe prej Teje ndihmë kërkojmë!
Komentim:
Lidhje: