Suretu El Bekare, Ajeti 77 ose Kur'an 2:77Redakto

Origjinal: أَوَلاَ يَعْلَمُونَ أَنَّ اللّهَ يَعْلَمُ مَا يُسِرُّونَ وَمَا يُعْلِنُونَ
Shqip: A thua nuk e dinë ata (jehuditë) se All-llahu e di atë çka e fshehin dhe atë çka e publikojnë?
Komentim:
Lidhje: