Suretu El Bekare, Ajeti 46 ose Kur'an 2:46Redakto

Origjinal: الَّذِينَ يَظُنُّونَ أَنَّهُم مُّلاَقُو رَبِّهِمْ وَأَنَّهُمْ إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
Shqip: Të cilët janë të bindur se do të takojnë Zotin e vet dhe se ata do t’i kthehen Atij.
Komentim:
Lidhje: