Suretu El Bekare, Ajeti 43 ose Kur'an 2:43Redakto

Origjinal: وَأَقِيمُواْ الصَّلاَةَ وَآتُواْ الزَّكَاةَ وَارْكَعُواْ مَعَ الرَّاكِعِينَ
Shqip: Falni namazin dhe jepni zeqatin, dhe përuluni (në ruku’ ) me ata që përulen.
Komentim:
Lidhje: