Suretu El Bekare, Ajeti 192 ose Kur'an 2:192Redakto

Origjinal: فَإِنِ انتَهَوْاْ فَإِنَّ اللّهَ غَفُورٌ رَّحِيمٌ
Shqip: Dhe nëse heqin dorë, pra All-llahu është Mëkatfalësi, Mëshiruesi.
Komentim:
Lidhje: