Suretu El Bekare, Ajeti 18 ose Kur'an 2:18Redakto

Origjinal: صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لاَ يَرْجِعُونَ
Shqip: (Janë) Të shurdhër, memecë dhe të verbër, ata nuk kthehen (nga rruga e shtrembër).
Komentim:
Lidhje: