Suretu El Bekare, Ajeti 15 ose Kur'an 2:15Redakto

Origjinal: اللّهُ يَسْتَهْزِىءُ بِهِمْ وَيَمُدُّهُمْ فِي طُغْيَانِهِمْ يَعْمَهُونَ
Shqip: All-llahu tallet me ta, dhe ua shton të këqiat duke i lënë të bredhin.
Komentim:
Lidhje: