Suretu Ali Imran, Ajeti 88 ose Kur'an 3:88Redakto

Origjinal: خَالِدِينَ فِيهَا لاَ يُخَفَّفُ عَنْهُمُ الْعَذَابُ وَلاَ هُمْ يُنظَرُونَ [1]
Shqip: Ata përgjithmonë janë në te (në zjarr), atyre as nuk ju lehtësohet dënimi dhe as nuk u jepet afat.
Komentim:
Lidhje:
Referenca: