Suretu Ali Imran, Ajeti 48 ose Kur'an 3:48 redakto

Origjinal: وَيُعَلِّمُهُ الْكِتَابَ وَالْحِكْمَةَ وَالتَّوْرَاةَ وَالإِنجِيلَ
Shqip: Ai (All-llahu) ia mëson atij librin (besimin), urtësinë, Tevratin dhe Inxhilin.
Komentim:
Lidhje: