Suretu Ali Imran, Ajeti 189 ose Kur'an 3:189 redakto

Origjinal: وَلِلّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ وَاللّهُ عَلَىَ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ [1]
Shqip: Vetëm All-llahut i takon sundimi i qiejve e i tokës dhe All-llahu është i gjithfuqishëm për çdo send.
Komentim:
Lidhje:
Referenca: