Suretu Ali Imran, Ajeti 150 ose Kur'an 3:150 redakto

Origjinal: بَلِ اللّهُ مَوْلاَكُمْ وَهُوَ خَيْرُ النَّاصِرِينَ [1]
Shqip: Sepse vetëm All-llahu është ndihmëtar i juaji dhe Ai është më imiri ndihmës.
Komentim:
Lidhje:
Referenca: