Suretu Ali Imran, Ajeti 132 ose Kur'an 3:132 redakto

Origjinal: وَأَطِيعُواْ اللّهَ وَالرَّسُولَ لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُونَ [1]
Shqip: E bindjuni All-llahut dhe të dërguarit, ashtu qëtë mëshiroheni.
Komentim:
Lidhje:
Referenca: