Suretu Ali Imran, Ajeti 131 ose Kur'an 3:131Redakto

Origjinal: وَاتَّقُواْ النَّارَ الَّتِي أُعِدَّتْ لِلْكَافِرِينَ [1]
Shqip: Dhe ruajuni zjarrit që është përgaditur për pabesimtarët.
Komentim:
Lidhje:
Referenca: