Wiki-Projekte të tjera
Wiktionary mbahet nga Fondacioni Wikimedia, një fondacion pa përfitime i rregjistruar në Florida, SHBA. Wikimedia mban dhe disa projekte të tjera wiki si:
Wikipedia
Enciklopedi e lirë
Wiktionary
Fjalori
Wikiquote
Përmbledhje citatesh
Wikisource
Dokumente
Wikispecies
Amëza e gjallesave
në anglisht
Wikinews
Lajmi i lirë
Commons
Materiale grafike
Meta-Wiki
Wikimedia koordinuesi