Mirësevini te Wiki-Libra!
Mirësevini te Wiki-Libra, një projekt vullnetar i përbashkët për të krijuar një bibliotekë të lirë shumëgjuhëshe. Wiki-Libra është shoqëruesi i enciklopedisë së lirë Wikipedia. Biblioteka në shqip sapo është filluar dhe tani për tani ka vetëm disa libra me gjithsej 3.279 faqe. Ne ju inkurajojmë të krijoni sa më shumë libra të rinj.

Për më shumë informacion shikoni bibliotekën në anglisht, enciklopedinë në shqip, ose enciklopedinë në anglisht.