Stampa:Kur kujtojë ditët e Korrikut

Kur kujtojë ditët e Korrikut
--------------------------------
Kur kujtojë ditët e Korrikut
Sytë më lotojnë
Më djegë malli
Më djegë zjarri
Prindërit kur kujtojë

Ref.:
Më qanë zemra 
Më qajnë sytë
Digjem flak porsi qiri
Ku i lash nanë e babë
Ku i lash shokt e mi

Kurbetin e ka mallkuar 
Fjal refuxhatë
E trishtuar qenka jeta
Nga shtëpia, largë 

Ref.:(I)

Bane keq dhe gabove
Kthehu në shtëpi
Bane keq dhe gabove
Kthehu në shtëpi

Kthehu në shtëpi, mor djalo
Se ke lanë fëmijë
Kthehu në shtëpi, mor djalo
Se ke lanë fëmijë

Ref.:
Mëmëdhe nuk gjenë gjë kundi
Pate marr vesh keq
Refuxhat do mbetësh 
I përbuzur për jetë

Ref.:(II)

Ref.:
Nënën dhe baban, 
Ti nuk i ndigjove
Për para u shite, mor djal
Atë ditë që u largove 

Ref.:(III)

Ref.:(II)
Teksti : ?
Orkestrimi : ?
Muzika : ?
Këndon : Shkëlzen Jetishi