Ende
----- 
Kohe e gjate kaloj 
por ti mbete i njejt si gjithmone 
asgje nuk ndryshoj 
dhe nje dite u bere vone 
te dhashe cdo mundesi 
nga e para prap te fillojm 
por nuk deshe ti 
nuk provove te me kuptosh 
perfundoj nje fantazi 
gjeja e vetme qe me the ti 
dhe kjo zemer prap po qane 
ende TE DUA prane 

S´mund ta kuptoj 
pse ende te ndjej 
sdi cka t´mendoj 
si te veproj 
rrugen time ta gjej 

s´mund te besoj 
s´mund ta kuptoj 
pse ende te ndjej 
sdi cka t´mendoj 
si te veproj 
rrugen time ta gjej 

Kohe e gjate kaloj 
por ti mbete i njejt si gjithmone 
asgje nuk ndryshoj 
dhe nje dite u bere vone 
te dhashe cdo mundesi 
nga e para prap te fillojm 
por nuk deshe ti 
nuk provove te me kuptosh 
perfundoj nje fantazi 
gjeja e vetme qe me the ti 
dhe kjo zemer prap po qane 
ende TE DUA prane 

s´mund ta kuptoj 
pse ende te ndjej 
sdi cka t´mendoj 
si te veproj 
rrugen time ta gjej 

s´mund te besoj 
s´mund ta kuptoj 
pse ende te ndjej 
sdi cka t´mendoj 
si te veproj 
rrugen time ta gjej.
Teksti :
Orkestrimi : ?
Muzika : ?
Këndon : Eliza Hoxha