Doli Liza
----- 
Doli liza
Liza në dritare
Tuj mendu
Tuj kujtu

rep. 1

Ah! moj Lizë
Të raftë pika
Me shoku'n erdha
Kangën ta qita

rep. 1

Unë me ty, e ti me mu
Unë me ty, e ti me mu
Unë me ty, e ti me mu
Ne të dy kem' me u bashku

rep. 1

Doli Liza
Liza në ballkonë
Tuj mendu
Tuj kujtu

rep. 1

Ah! moj Lizë
Të raftë pika
Me shoku'n erdha
Kangën ta qita

rep. 1

Unë me ty, e ti me mu
Unë me ty, e ti me mu
Unë me ty, e ti me mu
Ne të dy kem' me u bashku

rep. 1

Doli Liza
Liza në oborrë
Tuj mendu
Tuj kujtu

rep. 1

Ah! moj Lizë
Të raftë pika
Me shoku'n erdha
Kangën ta qita

rep. 1

Unë me ty, e ti me mu
Unë me ty, e ti me mu
Unë me ty, e ti me mu
Ne të dy kem' me u bashku

rep. 1

Teksti :
Orkestrimi : Shoqëria "Agimi" - Prizren
Muzika : Shoqëria "Agimi" - Prizren
Këndon : Shoqëria "Agimi" - Prizren

Burime ndihëmse: http://www.teksteshqip.com dhe http://www.esnips.com