Arvanitëve
------------
Largë vendlindjes
Buzë bregdetit 
Jonit kaltërt
Bukuri

Na mërgoj ne
Pushteti
Greku i ligë 
Greku i zi

O, n´dhe greqisë
Ai na hodhi
Ku nuk bien
As bari i thatë

Pjesë atdheut
Xhupi i vodhi
Arvani ty 
t´la pa ta

Arvanite vashë e bukur
???
Brezë pas brezi
Mësoja fmijëve
Le ta kenë trashgimi

Or Arvanitë të këndoni
Valle shqipe t´mos harroni
Arvanitë si shkaba trime
Je ti flakë e zemrës sime

Fryn veriu e sjell borën
Shqipërisë i vë kuroren
Mëmedhe o vend i ngratë
Për ty s´pat me ???

Or Arvanitë të këndoni
Valle shqipe t´mos harroni
Arvanitë të këndoni
Ju vetvetën mos harroni

Copë nga PEPiK-ës : Arvanitëve


Teksti : ?
Orkestrimi : ?
Muzika : ?
Këndon : Shkelzen Jetishi