Dallime mes rishikimeve të "Jeta dhe Vdekja/32"

No change in size ,  14 vjet më parë
ska përmbledhje të redaktimeve
(Faqe e re: {|border="1" align="center" width=90% cellpadding="1" cellspacing="0" style="background: #f9f9f9; border: 1px #aaa solid; border-collapse: collapse;" |- !colspan="2"|<br><big>DETYRAT E N...)
 
No edit summary
 
 
Le t’a lexojmë thënien e All-llahut në Kur’anin Kerim:
:<big>'''" حتي اذا ما جاءوها شهد عليهم سمعهم و أبصارهم و جلودهم بما كانوا يعملون. و قالوا لجلودهم لم شهدتم علينا قالوا أنطقنا الله الذي أنطق كل شيء و هو خلقكم أول مرة و اليه ترجعون"'''</big>
 
<big>'''" حتي اذا ما جاءوها شهد عليهم سمعهم و أبصارهم و جلودهم بما كانوا يعملون. و قالوا لجلودهم لم شهدتم علينا قالوا أنطقنا الله الذي أنطق كل شيء و هو خلقكم أول مرة و اليه ترجعون"'''</big>
 
“...derisa të arrijnë tek ai... (zjarri), ...kundër tyre do të dëshmojnë, veshët, sytë dhe lëkurët e tyre.... (Këto do të dëshmojnë) ...Për atë se ç’kishin punuar.... (ata) ...Lëkurëve të tyre do t’iu thonë: “Përse dëshmuat kundër nesh? Do të thonë: “All-llahu na bëri të flasim, ashtu siç ka bërë çdo gjë të flasë. Ai Ju krijoi herën e parë dhe tek Ai (përsëri) do të ktheheni.”...<ref>Kur’an, 41 / 20-21</ref>
 
I Lartmadhëruari thotë:
:<big>'''" ان نشأ ننزل عليهم من السماء اية فظلت أعناقهم لها خاضعين "'''</big>
 
<big>'''" ان نشأ ننزل عليهم من السماء اية فظلت أعناقهم لها خاضعين "'''</big>
 
“'''Sikur të donim Ne, do t’iu zbritnim atyre nga qielli një shenjë''' (mrekulli - para së cilës), '''ata do të përulnin kokat dhe do të nënshtroheshin.''' ”<ref>Kur’an, 26 / 4</ref>
2.824

edits