Ndryshimi mes inspektimeve të "Mrekullitë e Kur'anit II"

ska përmbledhje të redaktimeve
(Faqe e re: {|width="550" align=center style="border: 1px solid #eCC999; background-color: #CCCC00; padding: 2ex; text-align: left; width: margin: auto" |- | <br clear="all"> <div style="border: 1px ...)
 
 
'''
|-align="left"
| '''[[/21|1. MREKULLIA E ISRA-SË DHE MIRAXH-IT]]''' ||... [[/21|Faqe 21]]
]]''' ||... [[/21|Faqe 21]]
|}
|-
2.824

edits