Dallime mes rishikimeve të "Mrekullitë e Kur'anit/E dinë e kuptojnë"

ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
 
No edit summary
 
Të tillët i cilësoi Zoti: Ata janë të shurdhër, memecë dhe të verbër, prandaj nuk kuptojnë. “
 
{|class="toccolours" style="float:right; clear:right; margin-left:1em; width:22em; text-align:left; font-size:90%;"
{|BORDER="3" ALIGN="RIGHT" CELLPADDING="1" WIDTH=32% CELLSPACING="0" STYLE="MARGIN: 1EM 0 0 0; BORDER: 1PX #AAA SOLID; BORDER-COLLAPSE: COLLAPSE; BODERCOLOR="BLUE" FONT-SIZE:95%"
|-
|- BGCOLOR="BLACK"
|<P ALIGN="JUSTIFY"><FONT COLOR="WHITE">Sepse ata nuk e mësuan dijen me kokën e tyre si dhe e refuzuan dijen e cila ju vinte nga të tjerët.
|}
<P ALIGN="JUSTIFY">Ata nuk dëgjojnë, nuk shohin dhe nuk flasin me shenjat e All llahut ky është shkaku pse ata nuk kuptojnë.
2.824

edits