Dallime mes rishikimeve të "Kolonizimi Serb i Kosovës"

ska përmbledhje të redaktimeve
(New page: ;Duke perpunuar (~~~~) {{shtypi}}<br><br><br><br> {|width="550" align=center style="border: 1px solid #eCC999; background-color: #CCCC00; padding: 2ex; text-align: left; width: margin: au...)
 
No edit summary
;Duke perpunuar ([[Përdoruesi:Puntori|Puntori]] 26 Qershor 2007 14:38 (UTC))
 
{{shtypi}}<br><br><br><br>
{|width="550" align=center style="border: 1px solid #eCC999; background-color: #CCCC00; padding: 2ex; text-align: left; width: margin: auto"
<div style="border: 1px solid #CCCC99; background-color: #CCCC00; padding: 2ex; text-align: center; margin: auto">
<div style="font-size: 130%;"><font color="brown">'''<br>KOLONIZIMI SERB I KOSOVËS'''</font></div>
<br/><br/>
 
<div style="font-size: 130%"><font color="brown"><small>Autor:<br></small> '''Dr. Jusuf Osmani'''</font></div>
| '''[[/9|6.3. Disa dokumente arkivore që dëshmojnë kolonizimin e Kosovës]]''' ||... [[/9|Faqe 9]]
|-align="left"
| '''[[/10|/107. Planet serbe për spastrim etnik dhe kolonizimin e Kosovës gjatë Luftës së Dytë Botërore]]''' ||... [[/10|Faqe 10]]
|-align="left"
! colspan="2"|8. KOLONIZIMI SLLAV GJATË JUGOSLLAVISË SOCIALISTE:
|-align="left"
| '''[[/11|/118.1. Planet për zbatimin e kolonizimit]]''' ||... [[/11|Faqe 11]]
|-align="left"
| '''[[/12|8.2. Presionet për shpërngulje të shqiptarëve]]''' ||... [[/12|Faqe 12]]
|-align="left"
| '''[[/13|8.3. Planet e reja dhe veprimet për rikolonizimin e Kosovës me popullatë serbo-malazeze]]''' ||... [[/13|Faqe 13]]
|-align="left"
| '''[[/14|Vrasjet, masakrat, dëbimi masiv i shqiptarëve dhe kthyerja e tyre]]''' ||... [[/14|Faqe 14]]
|-align="left"
| '''[[/Autori|Shënime për autorin]]''' ||... [[/Autori|Autori]]
|-align="left"
| '''[[/11|/11]]''' ||... [[/11|Faqe 11]]
|}
|-
2.824

edits