Dallime mes rishikimeve të "Rreth përhapjes së Islamit ndër shqiptarët"

ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
<div style="border: 1px solid #CCCC99; background-color: #CCCC00; padding: 2ex; text-align: center; margin: auto">
<div style="font-size: 130%;"><font color="brown">'''<br>RRETH PËRHAPJES SË ISLAMIT NDËR SHQIPTARËT'''</font></div>
<br/><br/>
 
<div style="font-size: 130%"><font color="brown"><small>Përmbledhje studimesh nga<br>nga<br></small> '''[[w:sq:Muhidin Ahmeti|Muhidin AHMETI]]'''</font></div>
<br/><br/><br/>
 
{|width=100% style="border: 2px solid #CCCC99; background-color: #CCCC00; padding: 2ex; text-align: center; margin: auto"
<center><hr width="70%"></center>
!colspan="3"|<big>Përmbajtja</big>
<br/>
 
{|width=100% style="border: 2px solid #CCCC99; background-color: #CCCC00; padding: 2ex; text-align: center; margin: auto"
|Përmbajtja ||... ... ...||<center>faqe</center>
|-
| '''[[/Parathënje|Parathënje]]''' || width="150"| Muhidin AHMETIAhmeti ||<center>... [[/Parathënje|Parathënje]]</center>
|-
| '''[[/1|Përhapja e Islamit në Shqipëri]]''' || Thomas Arnold ||<center> ... [[/1|1]]</center>
|-
| '''Shkaqet e kalimit në Islam te shqiptarët''' || Muhamet Pirraku ||<center>... 2</center>
|-
| '''[[/3|Baza e çdo feje - përsosshmëria morale]]''' || Imam Vehbi Ismaili ||<center> ... [[/3|3]]</center>
|-
| '''[[/4|Tentativë e pasuksesshme dhunë fetare]]''' || Sherif Delvina ||<center>...[[/4|3]]</center>
|-
| '''[[/5|Antagonizmi ndërmjet dy kishave për dominim në tokat e Arbërisë (i hapi rrugën fesë Islame)]]''' || Iljaz Rexha ||<center> ... [[/5|5]]</center>
|-
| '''[[/6|Roli i Islamit në integrimin e Shqipërisë etnike dhe të kombit shqiptar]]''' || Dr. Muhamet Pirraku ||<center> ... [[/6|6]]</center>
|-
| '''[[/7|Momente të kalimit në Islam të popullsis shqiptare në shekullin XV - XVII]]''' || Ferit Duka ||<center>...[[/7|7]]
|-
| '''[[/8|E vërteta dhe paragjykimet për Islamin në botë dhe ndër shqiptarët]]''' || Mr. Qemajl Morina ||<center> ... [[/8|8]]
|-
| '''[[/9|Islamizimi i popullit shqiptar]]''' || Skender Riza ||<center> ... [[/9|9]]
|-
| '''[[/10|Kultura Islame shqiptare në vitet '20 - '30 të shekullit XX]]''' || Viron Koka || ||<center>... [[/10|10]]
|-
| '''[[/11|Roli i Islamit për forcimin e unitetit kombëtar shqiptar në dhjetëvjeçarin 1981 - 1991]]''' || Ana Lalaj ||<center> ... [[/11|11]]</center>
|}
|-
2.824

edits