Dallime mes rishikimeve të "Ç´ka bënë Kuvendi i Kosovës"

NDIHM TEKNIKE
No edit summary
(NDIHM TEKNIKE)
|-
|<center><small>Ky libër (registër i amëzes sq.wikibooks.org}, shërben për informim sipërfaqësorë. Materiali i futur përbrenda ''letrave'' është pregaditur nga Kuvendi i Kosovës [http://www.assembly-kosova.org amëza assembly-kosova.org] dhe është i lirë për publikim dhe informim të qytetarëve të Kosovës. Për çdo parregullsi ju lutem shikoni amëzën apo Gazeten Zyrtare përkatëse të Kuvendit të Kosovës</small></center>
|}
|}
<hr><small>
{|align=center style="border: 1px solid #CCCC99; background-color: #F1F1DE; padding: 2ex; text-align: left; width: 60em; margin: auto"
|
[[/0]][[/1]][[/2]][[/3]][[/4]][[/5]][[/6]][[/7]][[/8]][[/9]]
[[/10]][[/11]][[/12]][[/13]][[/14]][[/15]][[/16]][[/17]][[/18]][[/19]]
[[/50]][[/51]][[/52]][[/53]][[/54]][[/55]][[/56]][[/57]][[/58]][[/59]]
[[/60]][[/61]][[/62]][[/63]][[/64]][[/65]][[/66]][[/67]][[/68]][[/69]]
[[/70]][[/71]][[/72]][[/73]][[/74]][[/75]][[/76]][[/77]][[/78]][[/79]]
[[/80]][[/81]][[/82]][[/83]][[/84]][[/85]][[/86]][[/87]][[/88]][[/89]]
[[/90]][[/91]][[/92]][[/93]][[/94]][[/95]][[/96]][[/97]][[/98]][[/99]]
|
[[/100]][[/101]][[/102]][[/103]][[/104]][[/105]][[/106]][[/107]][[/108]][[/109]]
[[/110]][[/111]][[/112]][[/113]][[/114]][[/115]][[/116]][[/117]][[/118]][[/119]]
[[/120]][[/121]][[/122]][[/123]][[/124]][[/125]][[/126]][[/127]][[/128]][[/129]]
[[/130]][[/131]][[/132]][[/133]][[/134]][[/135]][[/136]][[/137]][[/138]][[/139]]
[[/140]][[/141]][[/142]][[/143]][[/144]][[/145]][[/146]][[/147]][[/148]][[/149]]
[[/150]][[/151]][[/152]][[/153]][[/154]][[/155]][[/156]][[/157]][[/158]][[/159]]
[[/160]][[/161]][[/162]][[/163]][[/164]][[/165]][[/166]][[/167]][[/168]][[/169]]
[[/170]][[/171]][[/172]][[/173]][[/174]][[/175]][[/176]][[/177]][[/178]][[/179]]
[[/180]][[/181]][[/182]][[/183]][[/184]][[/185]][[/186]][[/187]][[/188]][[/189]]
[[/190]][[/191]][[/192]][[/193]][[/194]][[/195]][[/196]][[/197]][[/198]][[/199]]
|
[[/200]][[/201]][[/202]][[/203]][[/204]][[/205]][[/206]][[/207]][[/208]][[/209]]
[[/210]][[/211]][[/212]][[/213]][[/214]][[/215]][[/216]][[/217]][[/218]][[/219]]
[[/220]][[/221]][[/222]][[/223]][[/224]][[/225]][[/226]][[/227]][[/228]][[/229]]
[[/230]][[/231]][[/232]][[/233]][[/234]][[/235]][[/236]][[/237]][[/238]][[/239]]
[[/240]][[/241]][[/242]][[/243]][[/244]][[/245]][[/246]][[/247]][[/248]][[/249]]
[[/250]][[/251]][[/252]][[/253]][[/254]][[/255]][[/256]][[/257]][[/258]][[/259]]
[[/260]][[/261]][[/262]][[/263]][[/264]][[/265]][[/266]][[/267]][[/268]][[/269]]
[[/270]][[/271]][[/272]][[/273]][[/274]][[/275]][[/276]][[/277]][[/278]][[/279]]
[[/280]][[/281]][[/282]][[/283]][[/284]][[/285]][[/286]][[/287]][[/288]][[/289]]
[[/290]][[/291]][[/292]][[/293]][[/294]][[/295]][[/296]][[/297]][[/298]][[/299]]
|}
</small>
10.849

edits