Dallime mes rishikimeve të "Ç´ka bënë Kuvendi i Kosovës"

ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
|<center><small>Ky libër (registër i amëzes sq.wikibooks.org}, shërben për informim sipërfaqësorë. Materiali i futur përbrenda ''letrave'' është pregaditur nga Kuvendi i Kosovës [http://www.assembly-kosova.org amëza assembly-kosova.org] dhe është i lirë për publikim dhe informim të qytetarëve të Kosovës. Për çdo parregullsi ju lutem shikoni amëzën apo Gazeten Zyrtare përkatëse të Kuvendit të Kosovës</small></center>
|}
<hr><small>
[[/0]][[/1]][[/2]][[/3]][[/4]][[/5]][[/6]][[/7]][[/8]][[/9]]
[[/10]][[/11]][[/12]][[/13]][[/14]][[/15]][[/16]][[/17]][[/18]][[/19]]
[[/20]][[/21]][[/22]][[/23]][[/24]][[/25]][[/26]][[/27]][[/28]][[/29]]
[[/30]][[/31]][[/32]][[/33]][[/34]][[/35]][[/36]][[/37]][[/38]][[/39]]
[[/40]][[/41]][[/42]][[/43]][[/44]][[/45]][[/46]][[/47]][[/48]][[/49]]
[[/50]][[/51]][[/52]][[/53]][[/54]][[/55]][[/56]][[/57]][[/58]][[/59]]
[[/60]][[/61]][[/62]][[/63]][[/64]][[/65]][[/66]][[/67]][[/68]][[/69]]
</small>
10.849

edits