Dallime mes rishikimeve të "Ç´ka bënë Kuvendi i Kosovës"

ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
{|align=center style="border: 1px solid #CCCC99; background-color: #F1F1DE; padding: 2ex; text-align: left; width: 50em60em; margin: auto"
|{{Libri|Ç´ka bënë Kuvendi i Kosovës|Kuvendi i Kosovës|Hipi Zhdrpi|2007}}
{|width=100%
|NR. 2003/2||PËR MENAXHIMIN E FINANCAVE PUBLIKE||... ... ...||<center>...[[/55|55]]</center>
|-
|NR. 2003/3||PËR PYJET E KOSOVËS||... ... ...||<center>...[[/80105|80105]]</center>
|-
|NR. 2003/4||PËR LIKUIDIMIN DHE RIORGANIZIMIN E PERSONAVE JURIDIK NË FALIMENTIM||... ... ...||<center>...[[/80|80]]</center>
|-
|Fjalorthi||... ... ...||<center>...[[/Fjalorthi|10]]</center>
10.849

edits