Dallime mes rishikimeve të "Ç´ka bënë Kuvendi i Kosovës"

ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
{|align=center style="border: 1px solid #CCCC99; background-color: #F1F1DE; padding: 2ex; text-align: left; width: 30em50em; margin: auto"
|{{Libri|Ç´ka bënë Kuvendi i Kosovës|Kuvendi i Kosovës|Hipi Zhdrpi|2007}}
{|width=100%
|...||<center>Përmbajtja</center>||... ... ...||<center>faqe</center>
|-
|xxxNR. 2002/6 ||PËR AKTIVITETET E TREGËTISË ME JASHTË||... ... ...||<center>...[[/110|110]]</center>
|-
|xxx||... ... ...||<center>...[[/2|2]]</center>
{|
|-
|<center><small>Ky libër (registër i amëzes sq.wikibooks.org}, shërben për informim sipërfaqësorë. Materiali i futur përbrenda ''letrave'' është pregaditur nga LëvizjaKuvendi xxxi Kosovës [http://www.xxxassembly-kosova.org amëza xxxassembly-kosova.org] dhe gjendetështë i lirë për publikim dhe informim të qytetarëve të Kosovës. Për çdo parregullsi ju lutem shikoni amëzën apo Gazeten Zyrtare përkatëse të nënKuvendit licencen "xxx"Kosovës</small></center>
|}
10.849

edits