Dallime mes rishikimeve të "Letër e hapur eurodeputetes zonjës Doris Pak me kompani/Fjalorthi"

ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
2/<ref>Deklaratë e Ministrit të Punëve të jashtme të Shqipërisë Besnik Mustafaj, të cilën e kishte sulmuar Doris Pak ''[[w:|Në Enc.]] [[w:Besnik Mustafa]]''</ref>
2/<ref>Sllobodan Millosheviq i njohur në Evropë dhe Botë si Kasapi i Ballkanit.''[[w:|Në Enc.]] [[w:Sllobodan Millosheviq]]''</ref>
2/<ref>Marrëveshje në mes Serbis dhe Maqedonisë për kufirin e Kosovës e cila për administratën ndërkombëtare të UNMIK-ut dhe shqiptarët ishte e plavlefshme, pasi që Serbia nuk kishte kopetenca për një gjë të till. ''[[w:|Në Enc.]] [[w:Marrveshja e SerbisSerbisë dhe MaqedonisMaqedonisë për kfirinkufirin Kosovë-Maqedoni]]''</ref>
 
3/<ref>Nënshkruesit e letrës së hapur drejtuar Doris Pak-ut; ''[[w:|në Enc.>]] [[w:Kadri Mani]] dhe [[w:Shukrije Bunjaku-Mani]].''</ref>
10.849

edits